Bejjuci

Olvassátok el, mert Én írtam:)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csacska angyal

2009.03.21. 16:22 | Bejjuci | Szólj hozzá!

Ez az a sorozat, amiről nem lehet beszélni egy mondatban ez az első olyan sorozat volt, ami más volt mint a többi, aki látta az tudja miről beszélek.

 

Röviden:

Chris Morena rendezte. Flornak meghalt az anyja, de tündér formájában mindig Florral volt. Az apjáról később kiderült, hogy nem az igazi apját ismerte annak. A sorozatban Flor találkozik a Fritzenwalden gyerekekkel, akiknek meghaltak a szülei,és csak a báttyuk maradt Federico. A 4 gyerek Martin Maia Nicolas és Tomas összeismerkedik Florral és nagyon megszeretik, aztán Fede elveszti a pénztárcáját Flor utána viszi és innentől fogva nyílt titok, hogy Flor lesz a dada. Természetesen Federiconak, van egy barátnője a gonosz Delfina, aki anyjával Fede pénzére hajtanak. Mint később kiderül Flor Delfina és Sofia húga. Sofia kedves, nem úgy mint családtagjai, de miután kiderül, hogy Flor a testvére nagyon megörül a hírnek. Fede és Flor egymásba szeretnek, de Delfina mindig kitalál valamit, amiért Flor és Fede nem lehetnek együtt. Fede megmenti a gróf életét, meghal, és a grófra bízza testvéreit. A családból senki sem érti, hogy miért pont Fede, és mindenki gyűlöli Max grófot, de lassan mindenki megszereti. Flor és Max szerelmesek lesznek egymásba, de természtesen, hogy nem legyen unalmas, Delfina lesz a menyasszonya Maxnak, de később Delfina meggyógyul és Flor gyerekeket fog szülni 3 babát, akik ikrek lesznek. Flor és Max boldogan éltek, míg a sorozat véget nem ért:)

A bejegyzés trackback címe:

https://bejjuci.blog.hu/api/trackback/id/tr881016436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása